ZIPEISM - OUR RELIGION

Dr.Zipe's underbara värld!

Dr.Zipe bygger på ett helt unikt varumärkeskoncept som sticker ut från mängden. Unika produkter tillsammans med ett unikt koncept kring marknadskommunikation har resulterat i att varumärket har respekterat och omtyckt i kretsar av såväl familjer som extremskidåkare.

Designen på produkterna är på många sätt också unik. Design har blivit ett trademark för Dr.Zipe-produkter och skiljer sig kraftigt från andra varumärken genom att addera mer attityd. Dekorerade goggles med nitar och dödskallar sågs som något helt nytt och fräscht när Dr.Zipe lanserades på marknaden 2006. Inget annat gogglesmärke har sedan dess varit så starkt i mellanprissegmentet som Dr.Zipe har varit och är idag. Kanske inte så konstigt att Dr.Zipe blev Årets Svenska Sportvarumärke redan efter ett år på marknaden!

Goggles är huvudprodukten i varumärket men Dr.Zipe har på senare år även kommit att inkludera freeridehjälmar och solglasögon. Produkter som faller naturligt inom produktportföljen och kompetensområde av skydd och säkerhet.

Alla produkter i Dr.Zipe håller hög kvalitet, design och funktion. Vad som ytterligare gör varumärket så unikt är att både ursprung och design är helt svenskt! Formspråket är unikt men samtidigt universellt på så sätt att Dr.Zipe goggles passar tillsammans med många hjälmmärken på marknaden. Alla goggles är CE godkända och uppfyller de kvalitets- och säkerhetskrav som ställs.

Målgruppen för Dr.Zipe är i huvudsak tjejer och killar i åldern 12-30 år. Men goggleskollektionen är väldigt bred och innehåller goggles för alla åldrar och ansikten. Vi har lyckats med något väldigt unikt med Dr.Zipes positionering nämligen att attrahera både elitåkare som kräver det bästa och föräldrarna som önskar köpa goggles till hela familjen.

Dr.Zipe finns idag på flera av de stora sportkedjorna och många fristående butiker runt om i hela Norden. Dr.Zipe distribueras och säljs även i flera andra länder utanför Norden.

 

 

Goggles

Dödskallar, headbolts och galna prints... Dr.Zipe levererar massor av attityd och prestanda.

LÄS MER

Hjälmar

Dr.Zipe hjälmar ger dig den säkerhet du behöver och det självförtroende du vill ha. Stay Ziped!

LÄS MER

Solglasögon

Skydda dina ögon med stil! Dr.Zipe erbjuder solglasögon med bra kvalitet och design.

LÄS MER

Displaylösningar

Vi jobbar med flera olika displaylösningar utifrån kundens unika behov och önskemål. Vi tillhandahåller både större displayer för golv och smidigare lösningar för disk, men tar också fram anpassade lösningar för vägg.

Vi samarbetar med flera kända leverantörer på butikslösningar för att säkerställa att vi alltid håller högsta nivå avseende kvalitet och design. Våra displaylösningar är moderna, praktiska och utformade för att fokusera på maximal försäljning. Vi arbetar dessutom alltid med tydlig produkt- och prisinformation för att underlätta för kunderna i butiken.

Vi kan i vissa fall även justera våra exponeringslösnigar för att de bättre ska passa in i företagets- och butikens profil.

Vill du veta mer om Future?

Susanne Söderberg

Susanne Söderberg

Sales

susanne.soderberg@future.se
Joel Hedman

Joel Hedman

Customer Service

joel.hedman@future.se
Josefina Strömbäck

Josefina Strömbäck

Sales - Key Account Fashion

josefina.stromback@future.se
Niklas Svenungsson

Niklas Svenungsson

Warehouse

niklas.svenungsson@future.se
Visa alla kontaktpersoner