MAKES IT ALL LOOK GOOD

Bliz Polarized Sunwear

Bliz Polarized Sunwear består av en full kollektion solglasögon med polariserande linser i hög optisk kvalitet. Bliz Polarized erbjuder inte bara stil och design utan adderar också mycket funktion. Du får märkbart bättre sikt utan irriterande blänk med förbättrade kontraster och färger.

Marknaden i Sverige och Norden för polariserande glasögon är stor och har potential att växa ytterligare. Det har hittills bara varit ett fåtal etablerade varumärken på marknaden med liknande produkter och kunskapen om vad polariserande solglasögon faktiskt är och hur de fungerar är fortfarande relativt låg.

Vi har utnyttjat denna möjlighet på marknaden genom att bredda vår produktportfölj med att även inkludera polariserande solglasögon i Bliz. Sedan lanseringen 2007 har Bliz Polarized lyckats etablera en bra position på marknaden och är idag ett välkänt varumärke med bra försäljning. Toppidrottare i Norden som använder Bliz Polarized är bl.a Charlotte Kalla, Marcus Hellner och Marit Björgen för att nämna några.

Varumärket finns representerat i flera länder och fortsätter att växa globalt. Bliz Polarized säljs främst i sportbutiker men även i varuhus och i taxfree-butiker. 

 

 

 

Vill du veta mer om Future?

Josefina Strömbäck

Josefina Strömbäck

Sales - Key Account Fashion

josefina.stromback@future.se
Peter Larsson

Peter Larsson

Sales Manager

peter.larsson@future.se
Susanne Söderberg

Susanne Söderberg

Sales

susanne.soderberg@future.se
Visa alla kontaktpersoner