PROTECTIVE SPORTS GEAR FOR ACTIVE PEOPLE

Bliz - Protective Sports Gear

BLIZ Active är det sportigare varumärket i BLIZ familjen. BLIZ Active, som främst säljs i sporthandeln, står för mycket positivt och bra inom produktsegmenten tekniska sportglasögon, skidglasögon och hjälm. Varumärket har sedan etableringen 2007 vuxit lavinartat och tagit stora marknadsandelar, främst i Sverige, men även i övriga Norden och på den globala marknaden.

BLIZ Active kollektionen består främst av sportglasögon och riktar sig till flera olika sporter och ansiktstyper vilket gör varumärket mycket attraktivt hos både elitutövare såväl som hos fritidsmotionärer. De sporter vi fokuserar på och är starka inom är främst längdskidåkning, alpinskidåkning och cykel.

Bliz Active goggles är den näst största produktgruppen i varumärket och består av en komplett kollektion skidgoggles för alla utövare som älskar snö! Bliz goggles erbjuder modeller för alla åldrar och ansikten med stort fokus på säkerhet och funktion. 

Samtliga produkter i BLIZ Active är tillverkade av mycket hög kvalitet utifrån egen svensk design. Men varumärket är inte enbart unikt för sin svenska design, utan också på grund av att många modeller har tekniska egenskaper och funktion som inte går att hitta hos andra liknande varumärken i detta prisläge. Bliz som varumärke är otroligt konkurrenskraftigt på den globala marknaden.

BLIZ Active har sedan staren 2007 fått stor massmedial uppmärksamhet som också har hjälp till att bygga upp varumärket till vad det är idag. BLIZ har bl.a nått stora framgångar inom både längd- och alpin skidåkning och mycket av varumärkets totala framgångar ligger i denna satsning. Elitutövare och världsstjärnor såsom Charlotte Kalla, Dario Cologna och Kaisa Mäkäräinen är bara några namn som idag är kontrakterade med BLIZ. Men även andra kända elitutövare från olika länder kan ses köra med BLIZ. Vi får därför stolt använda och bära landslagslogotyperna från flera länder inklusive Sverige, Norge, Finland, Ryssland, Estland, Italien, Canada och Schweiz.

Nya spännande produkter utvecklas hela tiden och flera intressanta världsstjärnor inom olika sporter är på väg in i BLIZ-teamet. Varumärket har en otrolig potential på den globala marknaden och växer stadigt varje år.

 

 

Snow Goggles

With superb design and comfort, Bliz goggles offer the best protection for the most demanding winter sports

LÄS MER

Sports Glasses

Function & versatility for any outdoor activity. Bliz offers superb performance while focusing on your sports

LÄS MER

Helmets

First class head protection when you need it. Reliable and comfortable for all winter activities

LÄS MER

Displaylösningar

Vi jobbar med flera olika displaylösningar utifrån kundens unika behov och önskemål. Vi tillhandahåller både större displayer för golv och smidigare lösningar för disk, men tar också fram anpassade lösningar för vägg.

Vi samarbetar med flera kända leverantörer på butikslösningar för att säkerställa att vi alltid håller högsta nivå avseende kvalitet och design. Våra displaylösningar är moderna, praktiska och utformade för att fokusera på maximal försäljning. Vi arbetar dessutom alltid med tydlig produkt- och prisinformation för att underlätta för kunderna i butiken.

Vi kan i vissa fall även justera våra exponeringslösnigar för att de bättre ska passa in i företagets- och butikens profil.

Vill du veta mer om Future?

Josefina Strömbäck

Josefina Strömbäck

Sales - Key Account Fashion

josefina.stromback@future.se
Peter Larsson

Peter Larsson

Sales Manager

peter.larsson@future.se
Susanne Söderberg

Susanne Söderberg

Sales

susanne.soderberg@future.se
Visa alla kontaktpersoner