PROTECTIVE SPORTS GEAR FOR ACTIVE PEOPLE

Bliz Active

BLIZ Active är det sportigare varumärket i BLIZ familjen. BLIZ Active, som främst säljs i sporthandeln, står för mycket positivt och bra inom produktsegmenten tekniska sportglasögon, skidgoggles och hjälm. Varumärket har sedan etableringen 2007 vuxit lavinartat och tagit stora marknadsandelar, främst i Sverige, men även i övriga Norden och på den globala marknaden.

BLIZ Active kollektionen består främst av sportglasögon som riktar sig till många olika sporter och ansiktstyper. Flera modeller är breda i sitt användningsområde och lämpar sig därför till flera sporter vilket gör varumärket mycket attraktivt hos både elitutövare såväl som hos fritidsmotionärer. De sporter vi fokuserar på och är starka inom är främst längdskidåkning, cykel och löpning.

Bliz Active goggles är den näst största produktgruppen i varumärket och består av en komplett kollektion skidgoggles för alla utövare som älskar snö! Bliz goggles erbjuder modeller för alla åldrar och ansikten med stort fokus på säkerhet och funktion. 

Samtliga produkter i BLIZ Active är tillverkade av mycket hög kvalitet utifrån egen svensk design. Men varumärket är inte enbart unikt för sin svenska design, utan också på grund av att många modeller har tekniska egenskaper och funktion som inte går att hitta hos andra liknande varumärken i detta prisläge. Bliz som varumärke är otroligt konkurrenskraftigt på den globala marknaden.

BLIZ Active har sedan staren 2007 fått stor massmedial uppmärksamhet som också har hjälp till att bygga upp varumärket till vad det är idag. BLIZ Active har bl.a nått stora framgångar inom längdskidåkningen och mycket av varumärkets totala framgångar ligger i denna satsning. Elitutövare och världsstjärnor såsom Marit Bjørgen, Charlotte Kalla, Kaisa Mäkäräinen är bara några namn som idag är kontrakterade med BLIZ Active. Men även andra kända elitutövare från olika länder kan ses köra med BLIZ. Vi får därför stolt använda och bära landslagslogotyperna från flera länder inklusive Sverige, Norge, Finland, Ryssland, Estland, Italien, Canada och Schweiz.

Nya spännande produkter utvecklas hela tiden och flera intressanta världsstjärnor inom olika sporter är på väg in i BLIZ-teamet. Varumärket har en otrolig potential på den globala marknaden och än har vi bara sett början av detta varumärke. BLIZ Active fortsätter att växa och tar marknadsandelar.

 

 

Snow Goggles

With superb design and comfort, Bliz goggles offer the best protection in the most demanding winter sports

LÄS MER

Sports Glasses

Function & versatility for any outdoor activity. Bliz offers superb performance while focusing on your sports

LÄS MER

Helmets

First class head protection when you need it. Reliable and comfortable for all winter activities

LÄS MER

Displaylösningar

Vi jobbar med flera olika displaylösningar utifrån kundens unika behov och önskemål. Vi tillhandahåller både större displayer för golv och smidigare lösningar för disk, men tar också fram anpassade lösningar för vägg.

Vi samarbetar med flera kända leverantörer på butikslösningar för att säkerställa att vi alltid håller högsta nivå avseende kvalitet och design. Våra displaylösningar är moderna, praktiska och utformade för att fokusera på maximal försäljning. Vi arbetar dessutom alltid med tydlig produkt- och prisinformation för att underlätta för kunderna i butiken.

Vi kan i vissa fall även justera våra exponeringslösnigar för att de bättre ska passa in i företagets- och butikens profil.

Vill du veta mer om Future?

Mathias Johansson

Mathias Johansson

Sales

mathias.johansson@future.se
Jörgen Johnson

Jörgen Johnson

Sales

jorgen.johnson@future.se
Annika Lundqvist

Annika Lundqvist

Sales

annika.lundqvist@future.se
Mia Mellbin

Mia Mellbin

Sales Nordic Area

mia.mellbin@future.se
Visa alla kontaktpersoner