Lediga jobb

2018-07-05
Bli en del av Future - just nu söker vi:  

Bolagsekonom med skarpsynt intresse för glasögon och sportprodukter


Future Eyewear utvecklar, marknadsför och säljer solglasögon, läsglasögon, sportglasögon, googles och skid/cykelhjälmar och är ett globalt företag på stark frammarsch med varumärken som Prestige, Granite, Dr Zipe, BLIZ med flera.


Bolagets starka varumärken fortsätter att exploateras runt om i Europa och Future Eyewear sponsrar idag några av världens bästa atleter och landslag, svenska skid/skicross/skidskyttelandslaget, Charlotte Kalla (SE), Frida Hansdotter (SE), Martin Jonsrud-Sundby (NO), Dario Cologna (CH), Krista Pärmäkoski (FI) för att bara nämna några. Bolaget har dotterbolag i Norge, Danmark och Finland.


Vi behöver förstärkning av en redovisningsekonom som är självständig i sin befattning med placering på bolagets huvudkontor i Kungälv/Rollsbo. Förutom löpande bokföring (anläggningsregister, kundreskontra, leverantörsreskontra, påminnelser, kundkontakt m.m) krävs kunskaper inom månadsvisa bokslut. Du rapporterar direkt till bolagets CFO.


Vem söker vi

Vi söker dig som har en ekonomiutbildning från YH alternativt arbetat med löpande redovisning i minst 5 år. Du upprättar bokslut i stort sett självständigt och är van vid att arbeta i Excel där det krävs goda kunskaper. Har du erfarenhet av Visma Business och dess kringsystem är det ett stort plus. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift samt förståelse för norska och danska. Start omgående.


Uppdragsgivare: Future Eyewear Group Sweden AB
Ort: Kungälv/Rollsbo, 15 min från Göteborg/Stenungsund
Hemsida: www.future.se

Kontaktperson: Johnny Linder CFO, johnny.linder@future.se